Itt az új design (2006.09.12.)
Színvakok figyelmébe ajánljuk -hisz egyébként talán már észlelhető- oldalunk grafikája megváltozott. Alul egy kattintással válthat az ember a társasjátékváltozatok között, aszerint, hogy épp mire kíváncsi. Pár napig -amíg mi is belerázódunk- lehetnek fennakadások, de bízunk benne, hogy gördülékenyen átjutunk minden kezdeti nehézségen. Ja: és egy kis ellenintézkedésnek köszönhetően már a kellemetlen spamek sem bénítják tövább a vendégkönyvet!

ÚJRA ITT VAN, ÚJRA ITT VAN...!!! (2006.09.05.)
...a nagy csapat!
Bizony, kedvenc társasjátékunk legújabb verziója megérkezett! Kedves szereplőink ezúttal Ötvös Csöpivel és Kardos doktorral karöltve szállnak szembe a Balaton környéki gonosztevőkkel.

 

További információ


Hamarosan új design! (2006.08.16.)
Hamarosan kicsit tunningoljuk az oldalt, melynek oka egy nagy-nagy bombaesemény. Hogy mi is ez? No, hamarosan kiderül... csak kukkantsatok ide gyakran!

EFOTT 2006 - Nyereményjáték! (2006.07.21.)
A zamárdi csembarén a Nyomozó szeretettel vár bennetek egy kis szaglászásra értékes jutalmakkal. Sorsolás péntek este! HAJRÁ!!!

EFOTT 2006 - No Malkovich? (2006.07.20.)
Az előzetes reményekkel ellentétben Andrej Malkovich mégsem jelenik meg a fesztiválon, mint VIP látogató - legalább is így informálta Tovaris haverját, aki rögtön jelezte a rossz hírt, de ennek ellenére még mindig az EFOTT a legjobb szórakozás a héten-hónapban, így érdemes lenézni!

EFOTT 2006 - A Nyomozó jeleeeeen! (2006.07.20.)
Kedvenc barátotok, a Nyomozó szeretettel vár benneteket egy kiadós szaglászásra a 2006. évi EFOTT-on, péntek-szombaton, úgyhogy GYEEEERÜNK !!!

NYOMOZÓ AZ EFOTT-ON! (2006.07.19.)
Zamárdiban, az idei EFOTTON kedvenc nyomozónk is képviselteti magát, mindenkit szeretettel vár egy kis szaglászásra. Csak keressétek az ide kapcsolódó szórólapokat vagy érdeklődjetek az EU-gömbsátor környékén!
Sőt! Ha szerencsétek van (??) még Tovarissal is összefuthattok, aki szintén leutazott, hogy elmerengjen a nőesztétizmus aktuális kérdésein.

Krimi egypercesek - végre megjelent! (2006.06.16.)
Még friss és ropogós legújabb kiadványunk, a Nyomozó család legfiatalabb tagja, a Krimi egypercesek. Rövdike bűntényeket lehet kiokoskodni ebben a praktikus könyvecskében, utazásra-nyaralásra direkt ajánlott! Rajongóknak kötelező!

Kell ilyen!


Rózsaszín terror (2006.05.23.)
Az iWiW-rendszer ismeretlen okból, és eléggé udvariatlan módon minden figyelmeztetés nélkül megszüntette kedvenc Nyomozónk regisztrációját. Ezúton tiltakozunk a rózsaszín elnyomás ellen!

Mása dutyiban! (2006.05.09.)
Mását, aki visszaeső utcai gyorsulási versenyző, a rendőrök bevitték egy éjszakára a rács mögé, miután vad üldözés után sikerült elfogniuk a József körút és az Üllői út sarkán. Kedvese, Tovaris azonnal lezsírozta az ügyet, így gyorsan kiengedték, ezután már csak az ügyvédeken múlik minden.

Hamarosan új Design! (2006.05.08.)
Hölgyek urak, a Nyomozó internetoldal megújulása-korszerűsödése már nem várat sokat magára! Munkálatainkat megkezdtük, hogy a digitális öröm az egekig csaphasson!

Donovan megmentette az érettségit! (2006.05.08.)
A tavalyi érettségi-botrány mögött álló számítógépes kalózcsoport ismét kísérletet tett arra, hogy megszerezze a tételeket, de Donovan, a szuperhacker a hatóságok segítségére sietett és megakadályozta ezt. Ahogy elmondta, kötelességének érezte, hogy ezzel is segítse a nagy megmérettetés lebonyolítását, hiszen balhé esetén sok fiatal továbbtanulása került volna veszélybe.

Nyomozó az iWiW-en! (2006.04.21.)
Kedves barátunk, a Nyomozó regisztrált az iWiW-en!
Keresd fel bátran!

Szabálykönyv az oldalon!!! (2006.01.16.)
A társasjáték gyorsan elhasználódó részei, például a Szabálykönyv letölthető az oldal Nyalánkságok menüpontja alatt.

Jadek-novella! (2006.01.04.)
Művészi igényű novellával bővült a Nyomozó honlapja, melyet nem más írt, mint a rejtélyes Rutger Jadek. Nem tudni, hogy életrajzi ihletésű-e a lebilincselő írás, de talán közelebb vihet minket a titokzatos műkincskereskedő múltjához és lelkéhez.

Nyomozó-est az Alexandrában! (2005.12.07.)
Véégre! December 17-én 17-től 19 óráig Nyomozó-estet tartunk az Alexandra Könyvesházban a Nyugati téren (kék metró, Nyugati Pályaudvar)
Ha még nem ismered, most megismerheted Magyarország legjobb krimi-játékát. Ha viszont már a Nyomozó világában élsz, akkor a kollégák miatt érdemes ellátogatnod, vagy hogy találkozz a főszereplőkkel!
Mindenkit szeretettel várunk!!!!

MEGJELENT A NYOMOZÓ-KÖNYV !!! (2005.12.05.)
Magyarország legjobb krimi-játéka immár könyvalakban is várja a lelkes nyomozni vágyókat! A Nyomozó-könyv -köszönhetően a mellékelt táblának és a kivágható korongoknak- ugyanazt a játékélményt biztosítja, mint a társasjáték-változat. Töredék ára viszont kellemes kompromisszum például azok számára, akik elsősorban a sztorik megfejtése érdekel és nem a csapatjáték.

Fergeteges Nyomozó-matricák !!! (2005.11.11.)
Friss, ropogós Nyomozó-matricákat kaphat minden lelkes rajongó a Főhadiszálláson! (DFT Hungária, Veres Pálné u. 26.) Kitűnő dísz lányok fenekére, géppisztoly tusára, uzsonnásdobozra. Gyertek és vigyétek!!!

Szent a családi béke (2005.11.02.)
Amorki kibékült feleségével. A hírek szerint a dékán családi életében helyre állt a rend, ám a rossz nyelvek szerint Amorki titokban továbbra is tartja a kapcsolatot Catherine nevű szeretőjével.
Egy mindenesetre biztos: A kései ősz derűs napjait badacsonyi borászatán tölti a dékán - akárcsak a hordókat.

A Malanda a Forma-1-ben? (2005.10.27.)
Mint arról Wéber Gábor és Czollner Gyula az évadzáró forma-1-es futam, a kínai nagydíj közvetítésében beszámolt, új csapat kopogtat a Forma-1 ajtaján. A 11. istállót eddig nagy titok lengte körül, csak a Honda támogatása tűnt biztosnak. Mostanság azonban egyre gyakrabban merül fel a híres szláv autókereskedő, Andrej Malkovich neve. Egyes hírek szerint az alacsonyabb kategóiákban már nagy sikereket elért Malanda-team csapatfőnöke már megállapodott a japán gyár első emberével, Osima Hirosival, így egyre inkább valószínűnek tűnik egy szláv-magyar-japán csapat létrejötte. Külön jó hír, hogy az istállóval együtt egy újabb magyar versenyző mutathatja meg tehetségét a világnak: a legvalószínűbb pilótapárosnak ugyanis a Takuma Szato - Veress András duót tekintik a szakértők.

NetNyomozó november 1-ig (2005.10.15.)
Nagysikerű játékunkat, melyre tucatjával érkeztek megfejtések, a nagy érdeklődésre való tekintettel november hó első napjának 00:00 órájáig hosszabbítjuk szeretettel.

Boltokban a Nyomozó !!! (2005.10.12.)
Kedves Nagyérdemű!

Immár a boltokban is kapható a Nyomozó Budapesten című játék, mely tulajdonképpen e kellemes netes környezet és közösség motorja. KERESSÉTEK!!!

Update! (2005.10.05.)
Oldalunk újabb novellával és pár lexikon-szócikkel gazdagodott az imént. Hajrá!

Botrány Amorkiéknál (2005.09.30.)
Családi balhé van kinézőben Amorki háza táján! A dékán állítólag egy Cathrine nevű táncosnővel csalja feleségét, Sefkeri Anitát. Amorki nem nyilatkozott, Anita asszony válni akar, hírügynökségünk pedig minden új fejleményről azonnal tájékoztatja a nagyérdeműt!

NetNyomozó Október 10-ig (2005.09.22.)
A nagy érdeklődésre való tekintettel október 10-ig meghosszabbítjuk a NetNyomozó versenyt, így szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik a szerver-túlterheltség miatt még nem jutottak elegendő információhoz.
A túlterheltség miatt szíves elnézést kérünk, nagy érdeklődésre számítottunk, de ekkorára azért nem.

Jadek és a Rippl-Rónai (2005.09.21.)
Meg nem nevezett informátorok szerint Rutger Jadeknek is köze van Rippl-Rónai József Kalitkás nő 1. című képének magyarországi megvásárlásához. A műkincskereskedő egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de nem is tagadta, hogy kapcsolatban állna a licitáló galériával.

NetNyomozó (2005.09.01.)
Bújj egy igazi internetes nyomozó bőrébe és fejtsd meg a rejtélyt!
További információk: helyben, illetve a www.erettsegizo.hu és a www.fisz.hu címeken. A 10 legjobb internetes nyomozó egy-egy Nyomozó társasjátékkal lesz gazdagabb!
Minderre szeptember 25-ig van lehetőséged!
SOK SZERENCSÉT, NYOMOZÓ!

Finisben a Nyomozó! (2005.08.15.)
KEDVES NAGYÉRDEMŰ! Már csak pár lépés választ el attól, hogy végre megtudd, mi is az a Nyomozó, és rájöhess, hogy ez miért jó Neked!

Maphis új üzletbe fogott (2005.07.05.)
... melyet még senkinek sem árult el. A nyomozás elindult, a fejleményeket ezen az oldalon fogjátok találni :)