Mi is a Nyomozó?

A nevem Zó. Nyomozó.

Ki ne kedvelné a bűnügyi történeteket?
Poirot, Columbo, Miss Marple, Kojak, Magnum, Derrick, Sherlock Holmes, vagy az utánozhatatlan csatakiáltású magyar rendőrlány, Linda: életünk és kedves emlékeink kitörölhetetlen alkotójává váltak. Titkuk éppen abban rejlik, hogy a bűntények megfejtése mindenkit felvillanyoz, hiszen együtt jár agyunk a nyomozókkal, versenghetünk velük és a történetírók gondolatmenetével, hogy ki lát át gyorsabban a szitán, ki tudja hamarabb a megfejtést.
Nos, új játékunkban végre tényleg Te vagy a főszereplő, Nyomozó, Neked kell a bűntények rejtett logikáját megfejtened. Teheted mindezt eredeti budapesti környezetben, valódi helyszíneken, harminc klasszikusan hazai ízű történetben, a nyomozótársak garantált cselszövéseivel körülvéve. De aggódj: ott várnak a játék készítői is, akik egy-egy visszatérő szereplő bőrébe bújva egyengetik utadat a megoldás felé - persze csak ha érdekeik úgy kívánják.
Sok szerencsét, Nyomozó! Csak a legjobbak látnak a színfalak mögé: itt az ideje, hogy mindennapi környezetedet megismerd végre egy más nézőpontból is!

-Szerezz infókat a 22 autentikus budapesti helyszínen!
Semmi közhely! Történeteink a turisták által agyonlátogatott városjelképek helyett a mindennapi élet legjellemzőbb helyszínein játszódnak, amik ezúttal más perspektívákból is megismerhetőek.

-Használd a közkedvelten színvonalas tömegközlekedést!
Utazz villámsebesen a modern metrón, tüzes hátú buszokon, vagy a romantikusan csilingelő sárga villamoson. A biztos és gyors megérkezést a közlekedési vállalat garantálja. Ha a sebesség mégsem lenne kielégítő, egy-egy taxikuponnal gyorsíthatsz a tempón.

-Ismerkedj a fővárosi fel- és alvilág legmeghatározóbb figuráival!
Egy igazi nyomozó nem nélkülözhet segítségeket a társadalom sötétebbik oldaláról, melynek tagjai néha nem is olyan ellenségesek, mint az elsőre látszik.

-Találkozz a nemzetközi felső tízezer legcsillogóbb hölgyeivel vagy legcsábosabb macsóival!
Nyomozóként bepillantást nyerhetsz a legnagyobb sztárok magánéletébe, olyan helyzetekben beszélgethetsz velük, mint senki más. Vajon milyen érzés a kedvenc zenészed vagy egy rajongott bombázó csuklójára bilincset csattintani?!

-Szerezz kellemes pillanatokat játékostársaidnak a mellékelt Hátráltató Tényező Kártyákkal!
Ne hagyd, hogy lepipáljanak! Ügyesen elhelyezett csapdákkal csökkentheted ellenfeleid esélyeit úgy, hogy berúgatod őket, vagy éppen ellopatod a jegyzeteiket az utolsó betűig.

-Éld át egy nyomozó legizgalmasabb kalandjait egyes szám első személyben!
Harminc, szerepjátékszerűen megírt életszagúan izgalmas történet vár, melyek biztosan megmozgatják bárki agytekervényeit.

 

BALATONI NYOMOZÓ

A közismert játékfilmek pótolhatatlan párosa, Ötvös Csöpi és Kardos doktor ezúttal társasjátékra hív mindenkit, akiket a bűntények megfejtése, és a közös játék felvillanyoz. A közkedvelt öreg rókák segítségével elevenedik meg a filmekben varázslatos élményt adó Balaton, és az ott lapuló, tipikusan hazai ízű bűnvilág.Végre nem tévénézőként, vagy olvasóként, hanem Nyomozóként lehet a főszereplője 30 újdonsült bűnügyi történetnek. Minden történet megfejtése önálló kihívás, minden játékos maga alakítja a forgatókönyvet. A cél, hogy a leghamarabb jusson el a bűntények megoldásáig. Két játékos esetén is élvezetes, de minél többen csatlakoznak, annál inkább garantáltak a játékot körítő cselszövések, és annál nagyobb rang a legjobb Nyomozónak lenni. Már 10 éves kortól értelmes kikapcsolódást nyújt, hiszen többféle nehézségi szinten is játszható. Bűnügyi történetek, társasjátékok, és Ötvös Csöpi-filmek rajongóinak ajánljuk, amivel garantáltan új lendületet adnak szórakozási szokásaiknak.
Ez egy kedvesen patrióta játék. Nem külföldről vettük át, és fordítottuk le becses szórakoztatásukra. Honi hősökkel készült, balatoni környezetben, furmányos hazai logikával, magyar nyelven. Úgy, ahogy ezt sehol máshol a világban nem értik, csak mi, magyarok.